Teljes körű konferencia- és rendezvényszervezés

A Devil Konferencia már közel két évtizede végzi konferenciák, teljes körű tolmács- és rendezvénytechnikai biztosítását és most már azok teljekörű szervezését. Mindennapos munkák része lett, hogy teljesítsük ügyfeleink, partnereink igényeit a technikai biztosításon túl.

Az évek folyamán komoly tapasztalatot szerezve e téren is kijelenthetjük, hogy ma már mindenben, ami egy tökéletes rendezvényhez szükséges lehetőséggel gazdagabbak vagyunk.

Célunk, hogy minél szélesebb körű és minél színvonalasabb szolgáltatást nyújtsunk megbízóinknak!

Fontosnak tartjuk, hogy cégünk maga rendelkezik a megfelelő technika hátérrel, ami megkönnyíti, mint a megrendelő, mint a mi munkánkat.

Már az ajánlattétel szakaszában is törekszünk arra, szem előtt tartva a költségvetés elkészítést minél komplexebb szolgáltatást nyújtsunk Önnek. Egy-egy konferenciára, gálavacsorára, csapatépítő tréningre vagy ügyfél partira nem kizárólag néhány órás, napos összejövetelként, hanem fontos eseményként tekintünk.

Ennek keretében a más cégeknél megszokott előkészítési és lebonyolítási tevékenység mellett eseménymarketinges szemlélettel törekszünk a partnerünk arculatához illeszkedő rendezvény megszervezésére.

Nem kérünk mást, csak ossza meg velünk elképzeléseit, vagy azok apró morzsáit és munkatársaink, akik a munkafolyamat ideje alatt az Ön személyi asszisztenseként lesz jelen az első találkozástól egészen a rendezvény utómunkálatainak végéig, megtervezik, tökéletesre fejlesztik és lebonyolítják Önnel az Ön vagy cége rendezvényét.


Egy rendezvény teljes körű lebonyolítása mindenkinek mást jelent. Nekünk a tökéletességet, és ami a legfontosabb az Ön elismerését jelenti!

Munkatársaink minden tudásukkal az Ön érdekeit szolgálják!

 

Cégadatok:

Cégnév: Devil Conference Technics Kft.
Ügyvezető igazgató: Lőkös Gyula
Székhely: 1092 Budapest, Hőgyes Endre utca 2. fszt. 7.
Cégjegyzékszám: 13-09-121817
Adószám: 14406461-2-13
Elérhetőségek:

Lőkös Gyula - Ügyvezető igazgató
Telefon: +3630 200-5002

Lőkös Katalin - nemzetközi referens Deutsch/English
Telefon: +3630 515-3141


E-mail:
devilkonferencia@t-online.hu

Ajánlatkérés | Hasznos linkek | Tolmácstechnika | Konferenciatechnika | Rendezvénytechnika | Szolgáltatásaink | Referenciák | Elérhetőségek | Konferencia- és rendezvényszervezés | Oldaltérkép
© 2011 DEVIL konferenciatechnika. Minden jog fenntartva