Konferenciatechnika

Engedje meg, hogy röviden elmondjuk, mit foglal magában a konferenciatechnika és a tolmácstechnika!

A többnyelvű hazai és nemzetközi konferenciákon egyértelműen a legfontosabb, hogy minden résztvevő értse az elhangzottakat. Ezért nélkülözhetetlen egy olyan tolmácstechnika kialakítása, amely az előadó beszédét más nyelven/nyelveken eljuttatja a résztvevőknek. A tolmácsok fordításait el kell juttatni a konferenciaterembe, hogy a résztvevők kiválaszthassák a számukra megfelelő nyelvi csatornát, melyet a fejhallgatóikon hallgathatnak.

A tolmácsolt hangot leghatékonyabban digitális infravörös nyelvi átviteli rendszerrel lehet a hallgatósághoz eljuttatni. Az infravörös fénysugár vezeték-nélküliséget jelent, szabad mozgásteret biztosítva a konferencia résztvevőinek.

A vezeték nélkül használható infravörös tolmácstechnikával a résztvevők szabadon mozoghatnak a teljes konferencia- teremben. Mivel nem kell fizikai kontaktus a rendszerrel, így egyedül a falak jelentenek határt.

Általános esetben a rendszer egy infra adó készülékből, egy vagy több infravörös sugárzóból / terem nagyságnak megfelelően /, illetve számos / résztvevők létszámától függően / vevőkészülékből áll. Az infra adó készülék típusától függően 32 különböző, kiváló minőségű hangcsatornát /nyelvet/ képes továbbítani. A rendszer elmaradhatatlan része az ISO szabványnak megfelelő 160x160cm méretű tolmácskabin, mely két tolmács számára biztosít helyet. Egyes esetekben hangosításra is szükség van, mely elősegíti a fordítandó nyelv biztos és tiszta halhatóságát az azonos nyelvű résztvevők számára.

Használható a CCS 800 Ultro hozzászólói rendszerrel is; az analóg 6 csatornás tolmácspulttal kombinálva kiváló megoldás kisebb konferenciákhoz, meetingekhez.
De akár egyszerűen csatlakoztatható szinte bármelyik - más gyártótól származó - konferencia rendszerhez is.

A konferenciatechnika elmaradhatatlan részét képezik különböző vizuáltechnikai eszközök is melyek nagyban segítik az előadó munkáját. Könnyen átvetíthető egy előadás anyaga akár notebook- ról is. Ilyen esetben jó minőségű kivetítő vászonnal és projektorral élménnyé teheti rendezvényét, előadását.

Természetesen minden esetben megoldható a rendezvény rögzítése akár hang illetve képanyagban, igény szerint.

Az Ön rendezvényének konferenciatechnika és tolmácstechnika lebonyolítása a mi hivatásunk!

 

Cégadatok:

Cégnév: Devil Conference Technics Kft.
Ügyvezető igazgató: Lőkös Gyula
Székhely: 1092 Budapest, Hőgyes Endre utca 2. fszt. 7.
Cégjegyzékszám: 13-09-121817
Adószám: 14406461-2-13
Elérhetőségek:

Lőkös Gyula - Ügyvezető igazgató
Telefon: +3630 200-5002

Lőkös Katalin - nemzetközi referens Deutsch/English
Telefon: +3630 515-3141


E-mail:
devilkonferencia@t-online.hu

Ajánlatkérés | Hasznos linkek | Tolmácstechnika | Konferenciatechnika | Rendezvénytechnika | Szolgáltatásaink | Referenciák | Elérhetőségek | Konferencia- és rendezvényszervezés | Oldaltérkép
© 2011 DEVIL konferenciatechnika. Minden jog fenntartva