Rendezvénytechnika

 

Egyes rendezvények elengedhetetlen részét képezik a tolmácstechnika  és konferenciatechnika eszközökön kívül a fénytechnika és hangtechnika. Mindezek együttes használata lenyűgözővé és feledhetetlenné teszi a rendezvényt, és ezek összefoglaló neve a rendezvénytechnika.

 

Természetesen mind a tolmácsolás mind maga a rendezvény kép- és hanganyaga igény szerint rögzíthető.


Feladatunk, hogy megvalósítsuk ügyfeleink elképzeléseit: azokat, amelyekről már tudnak és azokat is, amelyeket még nem. Összhangba hozzuk a rendezvény teljes hangtechnika és fénytechnika szükségletét.

Számunkra elégséges, ha a megrendelő körvonalakban elmondja, mit szeretne látni, hallani, hány nyelven szeretné a rendezvényt tolmácsok segítségével lebonyolítani - csapatunk tudása és tapasztalata alapján a legjobb terveket elkészíti, és a részleteket költséghatékonyan alakítja ki az ügyfeleinkkel közösen, együtt gondolkodva.

 

Hangtechnika

Minden rendezvényen legyen az zenei vagy szöveges, fontos, az elhangzottak tisztán hallása, ennek technikai hátterét hangtechnika kifejezéssel illetjük. A hangtechnika minőségének biztosításához elengedhetetlen a francia L'Acoustics cég általunk is használt hangfalai, melyekkel jelenleg Sting, Santana, Ennio Morricone, Chemical Brothers, Faithless is turnézik, megbízható, stabil dinamizmusáról ismertek.

Az audio Lab Groupen végfokok, kategóriájuk Rolls Royce-a, amit az 5 év gyári garancia is alátámaszt. Yamaha, Soundcraft digitális és analóg keverőpultok is mind megtalálhatók a turnézó zenekarok "kívánságlistáin"

 

Fénytechnika

A tökéletes hangzás és megbízható hangtechnika támogatás mellett nagyon fontos, sőt elengedhetetlen részét képezi minden rendezvénynek a fénytechnika által biztosított háttér. A fénytechnika műfajban igazán szabaddá lehet engedni a fantáziát, és megvalósítani mindazt amit a megrendelő elképzel.

A mozgófejes intelligens lámpáink, Clay Paky 300w- tol 1200- ig, ugyanazt a kategóriát képviselik "fényben", mint a hangtechnika során használt eszközök "hangban".

Piacvezető fénytechnika termékeik a létező szinte összes szakmai díjat begyűjtötték, a lámpák színkeverése lényegében minden szín (RGB skála) előállítására alkalmas, a standard illetve egyedi gombokkal minden produkció világításigényére tökéletes megoldást nyújt. A vezérlést a Flying Pig és Siryus keverőpultok valósítják meg. Természetesen a hagyományos konferencia, koncert, színházi és rendezvény világítástechnikai megoldásokra is alkalmasak az eszközök.

 

Legyen az fény, hang, színpad vagy, sátor, fedés mi állunk rendelkezésére!

Az Ön rendezvényének konferenciatechnika, tolmácstechnika, hangtechnika és fénytechnika lebonyolítása a mi hivatásunk!

 

Cégadatok:

Cégnév: Devil Conference Technics Kft.
Ügyvezető igazgató: Lőkös Gyula
Székhely: 1092 Budapest, Hőgyes Endre utca 2. fszt. 7.
Cégjegyzékszám: 13-09-121817
Adószám: 14406461-2-13
Elérhetőségek:

Lőkös Gyula - Ügyvezető igazgató
Telefon: +3630 200-5002

Lőkös Katalin - nemzetközi referens Deutsch/English
Telefon: +3630 515-3141


E-mail:
devilkonferencia@t-online.hu

Ajánlatkérés | Hasznos linkek | Tolmácstechnika | Konferenciatechnika | Rendezvénytechnika | Szolgáltatásaink | Referenciák | Elérhetőségek | Konferencia- és rendezvényszervezés | Oldaltérkép
© 2011 DEVIL konferenciatechnika. Minden jog fenntartva