Tolmácstechnika

A tolmácstechnika, vagy ismertebb nevén a tolmácsolás minden nemzetközi rendezvény elengedhetetlen része, legyen az teremhez kötve, vagy egy gyárlátogatás sétával egybe kötött termék bemutató.

Cégünk 1-2500 főig vevő készülékkel a tolmácsoláshoz egyszerre 15 tolmács kabinnal egy helyszínen bonyolított le tökéletes teljesítéssel tolmácstechnika hátteret igénylő rendezvényeket az eddigi legmagasabb 7000 fő részvételével.

Több helyszínes tolmácstechnikát igénybe vevőrendezvényeken a több szekció felállításának lehetősége is tökéletesen megoldható.


A piacon több különböző tolmácstechnika rendszer versenyzik, régebbi és olcsóbb kiadású rendszerek, de haladva a technikai eszközök fejlődésével az infra sugárzású (vezeték nélkül, digitális jelátvitel) tolmácstechnika a piacvezető.

Az általunk használt szinkron tolmácstechnika a digitális jelátvitelnek köszönhetően tökéletes hangátvitelt biztosít.

Nem zavarja a tolmácsrendszert nagyobb teljesítményű projektorok, lámpák közelsége sem.


Tolmácstechnikai termékeink között csak az ISO szabvány követelményeinek megfelelő, a tolmácsok részére is kényelmes légkört biztosító alu, és fa tolmácskabinok egyaránt megtalálhatóak.

Tourguide tolmácstechnika a legtökéletesebb megoldás a sétával egybe kötött, mozgásban lévő tolmácsos rendezvényekhez. Ezen rendszernél a tolmács egy kézi mikrofonnal a kezében kíséri a vendégeket, akik ezen megoldásnál egy rádiós rendszer segítségével vevőkészülékeken keresztül hallják a tolmács által fordított szöveget.


Tolmácstechnika szolgáltatásunk keretében természetesen magasan képzett tolmácsokat is tudunk biztosítani igény szerint.


Kérdéseivel keresse munkatársainkat bizalommal!

Cégadatok:

Cégnév: Devil Conference Technics Kft.
Ügyvezető igazgató: Lőkös Gyula
Székhely: 1092 Budapest, Hőgyes Endre utca 2. fszt. 7.
Cégjegyzékszám: 13-09-121817
Adószám: 14406461-2-13
Elérhetőségek:

Lőkös Gyula - Ügyvezető igazgató
Telefon: +3630 200-5002

Lőkös Katalin - nemzetközi referens Deutsch/English
Telefon: +3630 515-3141


E-mail:
devilkonferencia@t-online.hu

Ajánlatkérés | Hasznos linkek | Tolmácstechnika | Konferenciatechnika | Rendezvénytechnika | Szolgáltatásaink | Referenciák | Elérhetőségek | Konferencia- és rendezvényszervezés | Oldaltérkép
© 2011 DEVIL konferenciatechnika. Minden jog fenntartva